Ludwik

Ludwik

Ludwik

2022. január 20. - Másik Zoltán

ludwik_logo.jpg

A Ludwik márka az 1960-as években jelent meg a lengyel piacon különböző illatú mosogatószerek képében és hamar vált a fogyasztók közkedvelt termékévé. A márkát a tisztaság, a hatékonyság és a kiváló minőség jelképezi. A kiemelkedő színvonal érdekében a termékek kizárólag angol alapanyagokból készülnek. A számos kitüntetést elnyerő, kiváló mosogatószer nem hagy foltot az edényeken, könyörtelen a zsírral szemben, mégis kézkímélő hatású. Biológiailag lebomló formulával rendelkezik és zöld tea kivonat hozzáadásával készül.

A Ludwik a mosogatószerek piacra dobása után az egyéb házkörüli teendők megkönnyítésére, környezetbaráttá tételére összpontosított és piacra dobta általános tisztítószereit, zsíroldóit, ablaktisztító folyadékait, mosogatáshoz és mosogatógépekhez szükséges termékeit, továbbá speciális tisztítószereit és új irányt véve a termékportfólió növelésében a 2020-as évektől kezdődően elindította ECO termék portfólióját és alternatívát tud nyújtani a vásárlóinak a folyékony szappanjaival is.

Az ECO portfólió környezettudatosságában a standard portfólió felé nő, biológiailag lebomló csomagolással rendelkezik, nem tartalmaz irritatív anyagokat, szintetikus színezőket, szintetikus illatanyagokat. Kizárólag természetes összetevőkből készül és tisztító hatását egy Ludwik által önállóan fejlesztett szódabikarbóna vagy citromsav rendszer szolgáltatja a termékcsaládnak.

Több Ludwik termék a kiemelkedő piaci részesedés miatt már kizárólag magyar nyelven készül a magyar piacra. A magas minőséget a PlanetLine közép árponton garantálja a Ludwik-ot használóknak, így kiemelkedő ár-érték arányt biztosítva.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludwik.blog.hu/api/trackback/id/tr516819158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása